tirsdag 23. april 2013

Første fotballtrening, oh yeah!

Hei trofaste lesere!

Ja, så var første fotballtrening (som vi har vært med på, da) over, og dere kan tro vi tok oss godt ut på sidelinja. I vindtette jakker og nesten nyvaska olabukser (for vi tror ikke på de som sier at man ikke trenger å vaske olabuksene sine, vi bare: Uæh, ekkelt!) drakk vi kaffe fra rosa champagneplastglass, og for å være ærlig tror jeg det var ganske mange som misunte oss og minst et par av fotballfedrene som syns vi var dødspene. Og vi bare: Hallo, dette handler faktisk ikke om oss, men om barna sin fotballglede. (Nå skal det sies at det er umulig å se forskjell på barn på lang avstand på en fotballbane, men vi merka ikke at våre gråt hvertfall, og ikke gråt må defineres som glede, og da er liksom den delen ivaretatt.)

Men fy søren, det er faktisk ganske kaldt når det blåser, og neste gang skal vi ha med oss flere hunder å varme oss på, for denne gangen hadde vi bare én litt liten og ganske motvillig hund å drapere over oss, og det holder ikke i detta landet. (Vi er mot pelsdyroppdrett, men å ha på seg levende dyr som beskyttelse mot vær og vind, det er vi for, fordi det er en del av dyrenes naturlige adferd og da er det ikke dyremishandling men det omvendte, nemlig dyrevelferd.)

Hva syns dere er best å varme seg med på fotballtrening?

2 kommentarer:

  1. Jägermeister varmer definitivt best! Prøv det neste gang!

    SvarSlett
  2. Vi har egentlig snakket om å prøve en tre etasjers bløtkake og ullsokker neste gang, men tusen takk for tipset, Kristine! Da må vi nok tenke på å ha med oss større glass siden champagneglass med varm kaffe oppi, hund og vindtette jakker bare hjalp bittelitt.

    SvarSlett