onsdag 24. april 2013

Forbildemødre -joggespesial!

På treninga i går la vi merke til mange passive foreldre som bare stod på sidelinja og skravlet med hverandre. Dette er liksom ikke ment for å rakke ned på noen, men vi liksom bare: dette er jo ikke riktig! Det er barnas idrettsglede som er viktig, ikke at de voksne har det hyggelig og sosialt på sidelinja!!
Vi har faktisk venta hele vinteren, gledet oss og snakket SÅ mye om denne dagen, vårens vakreste eventyr: årets første joggetur. Seriøst, vi har gleda oss skikkelig!! Å vise barna at det å bevege seg og komme seg ut i frisk luft og sunnhet, KUN motivert av pur glede, er det liksom veldig viktig for oss. Så etter at vi hadde lagt barna møttes vi for en herlig endorfin-forløsning. Med kitty-spenner i håret og vindtette jakker -det blåser tross alt fortsatt ganske mye i dette landet og i dag hadde vi ingen hunder å legge over oss. hahaha, det ville jo sett veldig spesielt ut! På joggetur, lissom!!

Men fy søren, før vi skulle ut, oppstod det et skikkelig problem med sokker! Hele turen holdt på å gå fløyten pga det, men det viste seg at det bare var noen som hadde føkka opp fargesorteringssystemet i sokkehylla, så det gikk bra til slutt :-) 
Det ble disse sokkene:

Syns de er så fine fordi de er merket med L og R sånn at man slipper å fundere så lenge på
hvilken fot man skal velge å sette de på!Vi hadde en helt super tur! Vi hadde liksom forventa å bli litt slitne i alle fall, men da vi var ferdig hadde vi bare lyst til å løpe mer!!

Hvilke sokker liker dere best å jogge med?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar